Hirdetés

Érdemes moziban nézni a Mission: Impossible - Leszámolás - Első részt?

|

Tom Cruise-nak ismét sikerül mindenkit moziba csábítania? Erre bizony minden esély megvan.

Hirdetés

Szokása manapság hangzatos monológok keretében temetni a klasszikus mozit, a streaming szolgáltatók előretörése mellett is érkeznek azonban olyan filmek, mint a Mission: Impossible - Leszámolás - Első rész. A helyzet ugyanis az, hogy Tom Cruise és Christopher McQuarrie párosa a Top Gun: Maverick után megint megcsinálta, sikeresen összehoztak egy klasszikus, mégis modern és grandiózus akciófilmet, ami nem akar másnak látszani, mint ami.

A Mission: Impossible - Leszámolás első felvonása nyilván azoknak egyáltalán nem fog tetszeni, akik az előző hat részt is utálták, a többieknek viszont érdemes megnézni az alábbi videónkat, ebben ugyanis részletesen elmeséljük, miért érdemes moziban látni a széria legújabb epizódját. 

Hirdetés

Ha már ti is láttátok a Mission: Impossible - Leszámolás - Első részt, lent a kommentek között mindenképp meséljétek el saját véleményeteket is a filmről!

Ha egyetlen videónkról sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)