Hirdetés

Ezek a DC Comics filmek érkeznek a következő években

|

Összeszedtük, milyen DC Comics mozifilmekre számíthatunk az elkövetkező években. Idén jön a Birds of Prey, a Wonder Woman 1984, jövőre a The Batman, a második Suicide Squad, valamint a Black Adam film érkezik, de a későbbiekre vonatkozó tervek is kezdenek körvonalazódni.

Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag és Az Igazság Ligája után mindenki temetni kezdte a DCEU-t, a képregényistálló saját filmes univerzumát, aztán a Joker csak-csak visszaszerezte a mundér becsületét. Most meg már ott tartunk, hogy jelenleg nyolc élőszereplős mozifilmüknek is van bemutatódátuma, egyelőre 2022 végével bezárólag.

Hirdetés

Úgy gondoltuk, nem csak ezt a nyolcast, hanem úgy általában a DCEU-n belül és kívül eső összes nagyjátékfilmet érdemes lenne összegezni. Tévés, animációs és streaming vonalon szándékosan nem indultunk most el, de spoiler: a lista, ha jól számoltunk, így is 25 címet tartalmaz. Az pedig nem kevés. Szóval nincs idő ácsorogni, köpenyt fel, vessük bele magunkat a DC jövőjébe!

Hasonló videókért érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)