Hirdetés

Ezeket a videojátékos befejezéseket látnod kell

|

Összegyűjtöttük a szerintünk legdöbbenetesebb játékos finálékat.

Hirdetés

Biztosan számotokra is vannak olyan videojátékos befejezések, remekül összepattintott finálék, amik örökre beleégtek az emlékezetetekbe, annyira imádtátok őket. Nos, ez nyilván nálunk sincs másként, most pedig összeszedtük a személyes kedvenceinket, azokat a befejezéseket, amiktől anno a mi állunk is a padlóig zuhant.

Természetesen mint mindig, most is egy abszolút szubjektív gyűjtést találtok az alábbi videóban.

Hirdetés

Ti mely játékvégi fordulatokat találtátok a legemlékezetesebbek? Írjátok meg kommentben! 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni friss videóinkról, akkor iratkozzatok fel, amennyiben pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Nagyon hálásak vagyunk, ha így tesztek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)