Hirdetés

Ezeket az idei netflixes filmeket hiba lenne kihagynod

|

Kiválogattuk a streamingplatform idei terméséből azokat a filmeket, amelyeket a legjobbaknak tartunk.

Hirdetés

Idén eddig 140 saját gyártású filmet mutatott be a Netflix, és még legalább további 13-ra számíthatunk az év vége előtt, tehát változatlanul kijelenthető, hogy egyetlen streamingplatform sem invesztál annyit az exkluzív tartalmakba, mint a piacvezető. Részben annak köszönhető, hogy ilyen hatalmas a merítés, hogy rengeteg a külföldi, nem angol nyelvű produkció a kínálatban, belőlük is válogattunk, amikor a tíz legjobb idei produkciót kerestük.

Az alábbi videóban egyenként bemutatjuk azokat a 2023-as Netflix-filmeket, amelyek véleményünk szerint kiemelkednek az elképesztő tartalomtengerből. Akad közöttük akciófilm, romantikus és drámai alkotás éppúgy, mint vígjáték vagy animációs produkció.

Hirdetés

Ha esetleg nem értetek egyet a toplistánkkal, lent a kommentek között soroljátok fel bátran, hogy szerintetek mi az, amit kár lenne kihagyni a streamingplatform idei kínálatából.

Hogy a jövőben semmiképp se maradjatok le a további videós tartalmainkról, érdemes feliratkozni a csatornánkra, és akkor már egyúttal rányomni a csengőre is. Amennyiben pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, megtehetitek a csatornatagság és a szuperköszönet révén. Minden ilyen kedvességért hálásak vagyunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)