Hirdetés

Folytatjuk roxforti kalandjainkat a Hogwarts Legacyben

|

Nem Wingardium Leviosaaa, helyesen Wingardium Leviosa!

Hirdetés

A mai naptól már nem csak a Deluxe kiadás vásárlói pörgethetik a Hogwarts Legacyt, hanem bárki, aki megvette a játékot PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, vagy PC-re - a PS4-es, Xbox One-os és switches verziók később érkeznek ugyebár. 

Kaci kedden streamelt már nektek egy kört a játékból, ma menetrend szerinti élő adásunkban pedig pontosan onnan fogja folytatni, ahol az előző stream véget ért. A Hogwarts Legacy kapcsán egyébként írott tesztünk természetesen már olvasható, illetve videót is tudtok nézni róla.

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, tehát 17 órakor kezdődik, és nagyjából két órán át tart majd - vagy addig, amíg Kaci bírja a diákéveket varázslótanoncként. 

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)