Hirdetés

GameStar Hype - Portal film, Gears of War 4 gameplay és Assassin's Creed képek

|

A GameStar Hype eheti adásában HP foglalja össze nektek a hét legfontosabb híreit.

Hirdetés

Kis kihagyás után visszatértünk, HP is csak kicsit szipog már, úgyhogy ezen a héten ismét ő mondja el nektek, amit tudnotok kell, ha nem akartok tanácstalanul ülni egy baráti beszélgetésben, ahol a hét érdekes híreiről folyik a társalgás.

Egyrészt fontos, hogy hamarosan kimozdulunk megint, ezúttal az erdőbe hívunk titeket túrázni, de nem egy rejtélyes múltú házba. Gyertek velünk, vigyázunk rátok.

Akár jöttök, akár nem, a Bulletstorm remasterrel alighanem fogtok tudni játszani. A No Man's Sky kapcsán vizsgálat indult, a Portal filmmel kapcsolatban nemsokára többet tudhatunk meg, a Gears of War 4 gameplay videón mutatta meg magát, néhányan pedig elmondták, hogy nem feltétlenül lesz lövöldözős a következő rész. Képeken láthattuk az Assassin's Creed filmet, Deadpool pedig belekeveredett a Polgárháború nagy csatájába.

Jövő héten megint jövünk - hacsak HP ki nem dől újra -, iratkozzatok fel a csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)