Hirdetés

GameStar Hype - a kalózkodás egyáltalán nem befolyásolja az eladásokat?

|

Egy európai kutatás szerint a kalózok nem okoznak komoly kárt a kiadóknak. Ez persze egyáltalán nem legitimizálja a dolgot. Többek közt erről beszélgettünk a héten.

Hirdetés

Az e heti Hype már csak azért is különleges, mert a szokásos péntek helyett már csütörtökön megnézhetitek. A jövő héttől visszatérünk az eredeti menetrendre, de az októberi őrület minket is utolért.

Pont úgy, mint a játékipar többi részét. A South Park alkotói például a világ legszebb finghangját keresik, a Riot egyik munkatársa pedig másokat fenyeget a Redditen. A Blizzard egyelőre jegelte a Diablót, de mi azért kimegyünk a BlizzConra megnézni az összes többi játékot. Szerencsére jó hírekből is jutott a hétre: megint mennek például a Battlefront 2 szerverek, a PS4 megtanult magyarul, a GameStar előfizetés mellé pedig egyéves PlayStation Plust adunk. Hát mi ez, ha nem királyság?

Jah, hogy a kalózkodós kutatás? Arról ide kattintva olvashattok. Feliratkozni pedig továbbra is remek érzés: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)