Hirdetés

Görög hősökké válunk, ma livestreamben esünk neki az Immortals Fenyx Risingnak

|

A napokban végre megjelenik az Immortals: Fenyx Rising, ahol egy ókori görög eposzba csöppenünk, és hatalmas mitológiai lényekkel kell megküzdenünk, hogy kihúzzuk az isteneket a pácból. Bele is nézünk.

Hirdetés

Jövő héten végre hivatalosan is megjelenik az Immortals Fenyx Rising (tudjátok, ennek a játéknak volt a leánykori neve Gods and Monsters), ma délután viszont már megmutathatjuk nektek a játékot, mi pedig természetesen élünk is ezzel a lehetőséggel. A játékot Xbox Series X konzolon fogjuk pörgetni. 

Kaci tehát egy hellén harcos, Fenyx bőrébe bújik, akinek nem kisebb fealadat nyomja a vállát, mint a görög istenségek, és úgy egyébként az egész világ megmentése. 

Hirdetés

A livestream egészen pontosan 15 órakor fog elkezdődni, és nagyjából két órán át tart majd. Így bőven lesz még időtök utána tenni-venni, mielőtt 19 órakor elstartol a Game Pass Fesztivál mai adása. 

Természetesen hamarosan a teszt is érkezik majd. Ha nem akartok lemaradni erről, vagy épp a mai élő adásról, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)