Hirdetés

Hogy kerültek anno politikusok is a videojátékokba?

|

2008-ban elég furcsa kép fogadta azokat, akik az EA játékait pörgették.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy a politika kényes téma, nem is szoktunk vele foglalkozni itt, a GS-en, az alábbi videó témája kapcsán viszont elkerülhetetlen a dolog, hiszen konkrétan arról van szó ebben a rövid magyarázóban, hogy a 2008-as amerikai elnökválasztás során komoly szerephez jutottak a videojátékok is a szavazásra való biztatásban.

Egészen konkrétan Barack Obama stábja gondolta úgy, hogy jó ötlet lesz politikai reklámokat pakolni az EA különböző címeibe, például a Madden NFL aktuális részébe vagy a Need for Speed: Carbonba. Minderről részletesen is mesélünk nektek.

Hirdetés

Ha a jövőben is szeretnétek, hogy jelentkezzünk ilyen rövidebb, videojátékos, filmes, vagy hasonló geek témákhoz kapcsolódó érdekességekről szóló videókkal, akkor bátran írjátok meg ezt lent, a kommentek között! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)