Hirdetés

Hogyan készült az első, 1997-es Dungeon Keeper?

|

Ismét egy komoly projektünk készült el, videót faragtunk GS visszatérő szerzője, a Retroland oldal atyja, vagyis Grath Dungeon Keeper cikkéből.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban láthattatok már nálunk három maratoni hosszúságú videót, melyek a Warcraft: Orcs & Humans, az első Diablo, valamint az első Command & Conquer játék születésének történetét mesélték el. Ezek az anyagok olyan cikkek alapján születek, melyeket a GS visszatérő szerzője, a a Checkpoint podcastban társházigazdája, valamint a Retroland oldal atyja, Grath írt. Nagyon szerettétek ezeket a videókat, így nem is volt kérdés, hogy folytatódik a sorozat. Újra elővettünk tehát egy masszív cikket Grath munkásságából.

Most is egy igazi klasszikushoz fogunk visszanyúlni, ugyanis ezúttal a Dungeon Keeper széria startjáról mesélünk nektek.  A videó szövege tehát ezúttal is Grath cikkének az átirata, a Retroland oldalon megtaláljátok az eredeti forrást, szóval ha olvasni szeretnétek inkább, akkor vegyétek az irányt arrafelé.

Hirdetés

Most pedig várjunk is bele, mert mondanunk sem kell, ezúttal sem egy rövid videóval készültünk. 

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)