Hirdetés

Így képzeli el kedvenc karaktereidet az MI

|

Vajon egy MI jobb munkát végez, mint a filmek és sorozatok alkotói? Most kiderül!

Hirdetés

Hiába imádjuk egyes könyvekből adaptált mozifilmek és tévésorozatok szereplőit, az igazság az, hogy általában nem egy az egyben úgy néznek ki, mint ahogy anno az írók megálmodták őket. Ez persze nem feltétlenül probléma, elsősorban maga a színészi játék számít, de azért érdekes lehetne megnézni, hogy néznének ki kedvenceink, ha szó szerint vennénk mindazt, ami a regények lapjain szerepelt. 

Az alábbi videóban valami ilyesmit láthattok, ugyanis olyan képeket mutatunk nektek, melyeken mesterséges intelligenciák megalkották A Gyűrűk Ura, az Éhezők viadala, a Trónok harca, vagy épp Jane Austen regényeinek fontosabb szereplőit.

Hirdetés

Nektek mi a véleményetek a videóban látott összehasonlításokról? Írjátok meg kommentben! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)