Hirdetés

Mennyire hű még az új Assassin's Creed a szériához?

|

Az Origins óta hatalmasat változott az Assassin's Creed sorozat, de az a helyzet, hogy ez még továbbra is egy hatalmas, 75 ezer éves történet szerves része, erről pedig nem szabad elfeledkezni.

Hirdetés

Nemrég írásos formában már meséltünk arról a több mint 75 ezer éves történetről, amely az aszaszinok rendje és a templomosok (illetve a két csoport elődei) közötti szembenállásról szól, ezt az anyagot pedig annyira szerettétek, hogy úgy döntöttünk, bizony érdemes belőle videót is készíteni. 

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla bejelentését követően ismét felerősödtek azok a hangok, melyek szerint a Ubisoft már csak beleerőlteti az új részeket a szériába, hiszen már nem is az aszaszinok és templomosok örök ellentétével foglalkozunk. Nos, ez hatalmas tévedés, az alábbi magyarázó videóban pedig azt is részletesen kifejtjük, hogy miért. 

Ha nem akartok lemaradni további videóinkról és az egész májusban pörgő Game Pass Online Fesztiválról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)