Hirdetés

Mennyire lett jó a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty?

|

Legújabb videónkban részletesen mesélünk a Cyberpunk 2077 első és egyetlen nagy kiegészítőjéről, a Phantom Libertyről.

Hirdetés

Nemrég szó esett már róla, hogy mit hozott el az alapjátékba a Cyberpunk 2.0-s frissítése, most azonban épp itt van már az ideje arról, hogy a sztori nagy bővítményéről, a Phantom Liberty címet viselő kiegészítőről is meséljünk nektek - az alábbi videóban erről lesz szó.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty szerencsére azt a minőséget képviseli, mint anno a The Witcher 3 két nagy DLC-je, ha pedig ráböktök a lejátszás gombjára, azt is megtudhatjátok, hogy egészen pontosan mit is kínál most a CDPR egy szokványos AAA-s játék árának mindösszesen csak a feléért. 

Hirdetés

Nektek mi a véleményetek a Phantom Libertyről? Ha már próbáltátok a Cyberpunk 2077 kiegészítőjét, akkor mindenképp írjátok le saját véleményeteket a kommentek között! 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a friss tesztjeinkről, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)