Hirdetés

Mi, gamerek megint egy kicsit jobb hellyé tehetjük a világot

|

Támogass te is velünk egy nagyon fontos hazai kezdeményezést!

Hirdetés

A GS Extra Life rovatán keresztül egész évben igyekszünk kivenni a részünket a társadalmi felelősségvállalásból, és nemcsak felhívni a figyelmet a jó ügyekre, de lehetőségeinkhez mérten támogatni is azokat. Most karácsony közeledtével egy újabb ilyen kezdeményezést igyekszünk felkarolni, és arra bíztatni benneteket, hogy tegyetek velünk a jó ügy érdekében!

Az OncoVR csapata néhány évvel ezelőtt azt tűzte ki célul, hogy videojátékokon keresztül segítsék a beteg gyerekek gyógyulását. A csapat tartósan kórházban fekvő, főként daganatos gyerekek gyógyulásához vezető útját támogatja a saját fejlesztésű virtuális valóság (VR) kalandjátéka segítségével.

Hirdetés

Ezek a foglalkozások javítják a gyerekek közérzetét, csökkentik az általános szorongást, ezáltal nagyban hozzájárulnak a gyógyulásukhoz. Már az ország 6 városában, közel egy tucat intézményben használják a módszert pszichológusok és más szakemberek sikeres terápiás eszközként.

Mi a GS-nél hiszünk a videojátékok erejében, ezért is hívtuk életre ezt a közösségi jótékonysági akciót, amihez két pajtásunk, Aza és Sirius is örömmel csatlakozott. Velük karöltve december 14-én (csütörtökön) egy jótékonysági livestream keretében gyűjtünk az OncoVR számára. A streamben az elmúlt hetek egyik legnagyobb durranását, minden idők legjobbra értékelt Steamen megjelenő játékát, a Lethal Companyt vesszük majd elő. 

Természetesen nemcsak a stream közben, hanem azon kívül is támogathatjátok a kezdeményezést ide kattintva, mi is nagyon hálásak leszünk, ha így tesztek.

Találkozzunk csütörtökön a livestreamben, és tegyük egy kicsit jobb hellyé a világot együtt!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)