Hirdetés

Milyen lett az Amerikába jöttem 2? Videóban mondjuk el

|

Megnéztük Eddie Murphy új filmjét, elmondjuk, hogy éltük meg a látottakat.

Hirdetés

Harminchárom évvel ezelőtt mutatták be az Amerikába jöttem első részét, ami a maga módján remek volt. A nagy remake-reboot hullám közepette Eddie Murphy úgy gondolta, szükség van egy folytatásra, mely végül a napokban az Amazon Prime Video kínálatában debütált - de ennek épp nem volt sok haszna. 

Ahogy azt írásos Amerikába jöttem 2. kritikánkban már olvashattátok, ez is egy olyan folytatás lett, amire nem hogy semmi szükség nem volt, nem is sikerült túl jól. Akeem herceg új kalandjait sem az első rész kedvelői, sem az új nézők nem fogják tudni igazán élvezni.

Hirdetés

Amennyiben olvasás helyett videót nézni vagy hallgatni szerettek jobban, kattintsatok alább a lejátszás gombjára, és kevesebb mint hat perccel később mindent tudni fogtok, amit tudni érdemes a filmről.

Ha tetszett, iratkozzatok fel, ha pedig támogatnátok is minket, javasoljuk a csatornatagságot, mely különböző előnyökkel jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)