Hirdetés

Minden, amit a Star Wars: A Régi Köztársaság kora kapcsán tudni érdemes

|

Összefoglaljuk a teljes Star Wars kánont, az első részben a Régi Köztársaság korszakáról mesélünk nektek.

Hirdetés

Új videósorozatot indítunk, melyben nem kevesebbre vállalkozunk, minthogy részletesen bemutassuk nektek az új, hivatalos Star Wars kánon teljes egészét. Összesen hét videó készül majd a csatornánkra, végül pedig egy nyolcadik monstre anyagban összefűzzük az összes korábbi részt.

Az első felvonás nem más, mint a Régi Köztársaság korszaka, alább ennek videós összefoglalóját tudjátok megnézni. Ha inkább olvasni szeretnétek, akkor írásos formában is megtaláljátok már oldalunkon az anyagot.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Egy hét múlva jön a videosorozat következő része, így arról sem fogtok lemaradni. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A videó alapjául szolgáló cikket Kelemen "Rixon" Richárd írta, kinek Rixon's Cantina nevű YouTube-csatornáján további Star Wars tartalmat találtok. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)