Hirdetés

Mindent megmászunk az A Difficult Game About Climbingben

|

A mai adásban Kaci az A Difficult Game About Climbinget fogja kipróbálni.

Hirdetés

"Az én hajam már úgysem fog kihullani" - így vezette fel Kaci azt, hogy a mai élő adásban az A Difficult Game About Climbing című, nemrég megjelent játékot szeretné kipróbálni, ha lehet, és hát miért is ne lehetne, hiszen kevés mókásabb dolog van, mint mikor a GS valamelyik szerkesztője teljesen összetörik egy brutálisan nehéz videojáték miatt.

Az A Difficult Game About Climbing pedig pontosan olyan cím, ami arra hajt, hogy nagy kiabálást, asztalcsapkodást és hasonlókat váltson ki. Hasonló a koncepciója, mint a Getting Over It with Bennett Foddynak, csak itt épp nem egy üstben csücsülő ember kapaszkodik kalapáccsal a magasba, hanem konkrétan másznunk kell a karakterünkkel. 

Hirdetés

A livestream a megszokott időpontban, vagyis pontban 17 órakor indul, és a tervek szerint nagyjából két órán át tart majd - vagy addig, amíg bírják Kaci idegszálai.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)