Hirdetés

Mire számíthatunk a jövő heti „nem E3-on”, amikor a kiadók mindent is bejelentenek?

|

Összeszedtük, milyen fontos bejelentésekre számíthatunk az elkövetkező pár nap nagy videojátékos előadásain.

Hirdetés

Idén sem lesz E3, és elég valószínű, hogy végleg búcsút kell intenünk ennek az egykor neves rendezvénynek, de ettől még persze nem feledkeztek el a júniusi időszakról a kisebb és nagyobb kiadók. Temérdek videojátékos előadás, livestream, showcase vár bennünket a közeljövőben, mi pedig most ezeket szedtük össze az alábbi videóban.

Szó esik ebben az anyagban többek között arról, hogy mit várunk a Summer Game Fest, az Xbox Games Showcase, a Starfield Direct és Ubisoft Forward kapcsán, illetve a videóban az összes megemlített eseménynél látni fogjátok órára pontosan a kezdési dátumot is.

Hirdetés

Ti melyik eseményeket fogjátok mindenképpen követni a felsoroltak közül? Írjátok meg kommentben!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)