Hirdetés

Neked is kimaradtak ezek a játékok? Azonnal pótold őket!

|

Összesen 10 olyan címet mutatunk az elmúlt öt évből, amik könnyen radar alatt maradhattak nálad is.

Hirdetés

Manapság annyi játék jelenik meg, hogy ember legyen a talpán, aki lépést tud tartani a legfrissebb címekkel. Az új AAA-játékok lekövetése sem egyszerű feladat (rengeteg idő és pénz kell ehhez), és akkor még nem is beszéltünk a kisebb lélegzetvételű, de ettől még pazar címekről.

Az alábbi videóban mi most kifejezetten olyan játékokat szedtünk össze az elmúlt öt esztendőből (évenként kettőt választottunk ki), amik jó eséllyel sokak számára kimaradhattak, de mindenképp érdemes lehet pótolni őket, hiszen egyáltalán nem drágák, ugyanakkor abszolút a magaspolcos minőséget képviselik. 

Hirdetés

Van valami, amit ajánlanátok másoknak, mert szerintetek nem kapott elég figyelmet? Írjátok meg kommentben! 

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)