Hirdetés

Nem világos, ki kicsoda a Madame Web előzetesében? Elmondjuk!

|

Részletesen elmagyarázzuk, mit kell tudni a négy Póknőről és ellenfelükről, Ezekiel Simsről.

Hirdetés

Tegnap megkaptuk a 2024 februárjában érkező Madame Web mozifilm első előzetesét, a trailer pedig gyakorlatilag több új kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy a moziban összesen négy Póknőt, jobban mondva pókképességekkel bíró szuperhősnőt láthatunk majd, az ellenfelük pedig nem más lesz, mint Ezekiel Sims.

Cseppet se aggódjatok, ha most úgy érzitek, hogy ezektől az információktól nem igazán lettetek okosabbak, ugyanis az alábbi videóban részletesen elmagyarázzuk, kik is a Marvel Comics képregényeiben az említett karakterek. 

Hirdetés

Ti mit vártok a Madame Web mozitól? Írjátok meg kommentben!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)