Hirdetés

Nézzük meg együtt, hogy sikerült a 2023-as Forza Motorsport!

|

Ma az új Forza Motorsportot fogjuk kipróbálni élő adásban.

Hirdetés

Paca tesztjét már olvashattátok, vagy akár videós formában meg is nézhettétek az új Forza Motorsportról, ami bár nevében abszolút egy rebootnak tűnik, mégsem gondolja újra alapjaitól a szériát, inkább csak egy végletekig lecsiszolt, áramvonalas folytatásnak tekinthető. 

Mi kifejezetten szerettük az új részt, örültünk annak, hogy végre tényleg abszolút a vezetés élménye van a fókuszban, és nem kell szintlépések után fejfedőket és overálokat kipörgetni egy virtuális félkarún. Bár a héten már volt egy livestremünk (amelyben az Assassin's Creed Mirage-t mutattuk meg nektek), egyáltalán nem volt kérdés az, hogy a Forzának is szentelünk egy külön adást.

Hirdetés

A stream a megszokott időpontban, vagy ma 17:00-kor indul, és a tervek szerint Kaci nagyjából két órán át nyúzza majd Xbox Series X konzolon az új Forzát.

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)