Hirdetés

Összeszedtük 2023 legjobb Disney+-os tartalmait

|

Nem csak Star Warsból és Marvelből állt a Disney+ 2023-as felhozatala

Hirdetés

Temérdek IP tartozik a Disney-hez, így saját streamingplatformjukon olyan nagy neve kaphatnak helyet, mint a Pixar, a Marvel, a Star Wars vagy a National Geographic, a 20th Century Studios, az FX, az ABC, illetve a Searchlight Pictures. Finoman szóval is van tehát miből válogatni, mikor a Disney+ 2023-as legjobbjait kerestük.

Ráadásul hazánkban a Hulu is integrálva van a Disney+-ba (a Star brand alatt kell keresni ezeket a tartalmakat), szóval tényleg fel volt adva a lecke, mikor elhatároztuk, összeszedjük az idei év legjobb Disney+-os filmjeit és sorozatait. Az alábbi videóban ennek a vállalásnak a végeredményét nézhetitek meg.

Hirdetés

Ti egyébként mivel egészítenétek ki a mi listánkat? Bátran írjátok meg személyes kedvenceiteket lent, a kommentek között! Viszont ne feledjétek, 2023-as filmekről vagy 2023-as sorozatévadokról van most kizárólag szó.

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)