Hirdetés

Összeszedtük a legfontosabb tippeket, amiket minden Starfield-játékosnak érdemes megfogadni

|

Így egyszerűbb lesz felfedezni az űr végtelenjét.

Hirdetés

Elképesztő mennyiségű kalanddal várja a játékosokat a Bethesda új sci-fi szerepjátéka, vagyis a Starfield. Egy ilyen grandiózus cím esetében azonban egyáltalán nem nehéz elsiklani bizonyos apróbb részletek felett, illetve az is tény, hogy sok dolgot nem rág az ember szájába a játék.

Éppen ezért az alábbi videóban mi most összeszedtük azokat a tippeket és trükköket, amik szerintünk a legfontosabbak lehetnek egy kezdő űrkalandor számára.

Hirdetés

Természetesen a lista mint mindig, most is szabadon bővíthető. Lent, a kommentek között bátran dobjatok be ti is további tippeket!

Ha máskor sem szeretnétek lecsúszni a többi videónkról, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)