Hirdetés

Philips 326M6VJRMB teszt - gamer monitor konzolos játékosoknak

|

Hogy mire jó egy 32 colos monitor HDR támogatással és háttérvilágítással? Mutatjuk.

Hirdetés

A Philips termékkínálatában elég sokféle monitor található. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy legutóbb tesztelt hardcore gamer kijelző és a 32:9-es képarányú szörnyeteg után most egy újabb, az előbbiektől merőben különböző darabot néztünk meg közelebbről.

Hirdetés

A Philips 326M6VJRMB (szép neve van, ugye?) egy méretes darab, amin a HDR 600 támogatásnak köszönhetően nagyon jól néznek ki a konzolos játékok és a filmek is. PC-s játékra ekkora kijelzőméret már nem feltétlen ideális, de ha valakinek sok helyre van szüksége, akár profitálhat is belőle.

Hamarosan egy brutális gamer laptopot vizsgálunk majd meg közelebbről, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)