Hirdetés

Rising Sun Unboxing - nálunk is felkelt a Nap

|

Csirke és Kaci egy újabb, aprólékosan kidolgozott minifigurákkal megpakolt társasjátékot bontottak ki.

Hirdetés

A Rising Sun, avagy magyar fordításban Felkelő Nap ugyanannak az Eric M. Langnek a munkáját dicséri, aki a Blood Rage-et is tervezte (mellettük pedig még egy csomó egyéb remek társast). Most lehetőségünk nyílt arra, hogy a nemrég a Delta Vision kiadásában magyarul is megjelent társasjátékot megmutassuk nektek. 

Hirdetés

Az említett Blood Rage után cseppet sem ért bennünket meglepetésként, hogy csodálatos minifigurákat rejt a játék doboza, amelyeket csak és kizárólag hozzáértő ügyes kezeknek érdemes kifestenie, kár lenne elrontani ezeket a kis műremekeket. Mi biztosan nem kezdünk neki a pingálásnak, abból semmi jó sem sülne ki. Az alábbi videóban viszont bemutatjuk, egészen pontosan mi is lapul a Felkelő Nap méretes dobozában.

Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni hasonló videókról, akkor azonnal bökj rá a feliratkozás gombra. Azt is mindenképpen mondd el nekünk, hogy milyen társasokkal játszunk majd, ugyanis a közeljövőben már nem csak unboxingok, hanem valódi társasjátékos videók is érkeznek a GameStar YouTube-csatornájára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)