Hirdetés

Te gondoltad volna, hogy ilyen jók lesznek ezek a játékok?

|

Mi bevalljuk, elsőre nem számítottunk ekkora sikerre.

Hirdetés

Nyilván a szaksajtónak sincs a kezében egy olyan varázsgömb, ami teljes bizonyossággal meg tudja jósolni, hogy mely videojátékok sikerülnek majd piszok jól, és mikből válik csúfos kudarc. Sőt, nem egyszer előfordul olyan helyzet is, hogy egy első ránézésre nem túl biztató projektből lesz igazi közönségsiker. 

Az alábbi videóban most olyan címeket gyűjtöttünk össze, amelyekről nem gondoltuk volna, hogy hatalmasat szólnak, de végül pontosan erre lettek képesek. 

Hirdetés

Számotokra melyik játék volt a nagy meglepetés? Mit temettetek el előre úgy, hogy később megszerettétek? Meséljétek el kommentben! 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a friss videókról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)