Hirdetés

World of Warcraft Classic videoteszt - nem csak nosztalgia

|

Kaci röpke 120 órát szakított ki az életéből a World of Warcraft Classic kedvéért, és most elmondja, hogy tetszett neki.

Hirdetés

A szerkesztőségben mindenki másféle játékokat szeret, de ha szóba kerül a WoW, mindenkinek van egy-két jó sztorija vele kapcsolatban. Az én jegyeimet mondjuk nem ez rontotta le anno, de tény, hogy a The Burning Crusade idejében kevesebbet fociztunk meg kapáltunk, mint amúgy. Mármint még kevesebbet.

Hirdetés

Kaci másféle történetet tudna mesélni, nem véletlenül zuhant bele újra a játék világába. 120 óra után alt-tabozott egyet, hogy megírja a tesztet a jövő héten megjelenő GameStar magazinba, de a lényeget videóban is összefoglalta nektek. Aztán morogva visszatért játszani, mert elvesztegetett idő minden perc, amit nem questeléssel tölt.

Iratkozzatok fel a csatornánkra további izgalmas tartalmakért, csináljuk, ahogy elenged a WoW minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)