Hirdetés

Zombimészárlásra indulunk a Back 4 Bloodban

|

Hivatalosan a jövő héten rajtol a Left 4 Dead fejlesztőinek új játéka, de mi már most daráljuk az élőhalottakat.

Hirdetés

Bár a Left 4 Dead 3 már jó eséllyel soha nem fog elkészülni, a Warner égisze alatt hegesztett Back 4 Bloodot nyugodt szívvel lehet a széria következő epizódjának nevezni, de szellemi örökösének mindenképpen.

Noha sok fronton megújul a játék, tagadhatatlanul kötődik a gyökereihez a Back 4 Blood, amire ma rá is megyünk egy élő adásban. Korábban már próbáltuk a bétát, de most végre minden elérhető.

Hirdetés

A hivatalos rajt október 12-én lesz, ráadásul a PC-s és xboxos játékosok abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy már a megjelenés napján pörgethetik a játékot a Game Pass részeként. Sőt, a barátoktól sem kell elszakadni, hiszen mindkét konzolon és PC-n is teljeskörű cross-play támogatást kapunk. 

Mi PC-n nyúzzuk a játékot, 5-kor kezdünk, tartsatok velünk!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)