Hirdetés

Egy stúdióhoz állítólag már megérkezett a Nintendo Switch 2 fejlesztői változata

|

Úgy tűnik, hogy elkezdték kiküldeni a következő Nintendo-konzol fejlesztői készleteit.

Hirdetés

Bár várhatóan 2027-nél előbb sem a Microsoft, sem a Sony nem fogják piacra dobni a következő generációs konzoljaikat, átmeneti megoldásra mindkét vállalatnál lehet számítani (Phil Spencer tagadta ezt az ő részükről, a PS5 Slimet és PS5 Prót viszont simán megerősítették). De mi a helyzet a harmadik fontos konzolgyártóval?

A sima Nintendo Switch 2017-ben jelent meg, amit 2019-ben a Switch Lite, 2021-ben a Switch OLED követett. A hibrid masinának azonban már nagy szüksége lenne egy tuningra, hiszen az exkluzívjai - élen a The Legend of Zeldával - igencsak igényelnék már az erősebb hardvert. 

Hirdetés

A japán vállalat továbbra sem jelentette be hivatalosan a Nintendo Switch utódját, azonban egy YouTuber, Nash Weedle értesülései szerint az új konzol fejlesztői készlete már megérkezett az egyik spanyol stúdióhoz, ami azt jelzi, hogy a Switch 2 bemutatása előtti utolsó fázisban vagyunk. Weedle korábban már azelőtt kiszivárogtatta a Metroid Dread létezését, hogy bejelentették volna, szóval talán nem légből kapott az információ. 

Az egyik legismertebb spanyol csapat a MercurySteam, amely korábban olyan játékokat készített Nintendo-konzolokra, mint a Metroid: Samus Returns (Nintendo 3DS-re) és a már említett Metroid Dread (Nintendo Switchre), szóval ők tűnnek a legbiztosabb tippnek, de számos más stúdió is van Spanyolországban, amelyek fejlesztettek Switchre, szóval sokáig lehetne spekulálni. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)