Hirdetés

Nem húzták tovább, leleplezték a GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Editiont

|

Végül nem GeForce RTX 2077 lett a kártya neve, de ezt könnyű szívvel bocsájtjuk meg a gyártónak. Azt már kevésbé, hogy mi biztosan nem fogunk egyhez sem hozzájutni.

Hirdetés

Nemrég elég látványos csevegésbe kezdett a Twitteren az Nvidia és a CD Projekt RED, ami alapján egyértelműnek tűnt, hogy érkezik egy Cyberpunk 2077 tematikájú új videokártya. Így legyen ötösünk a lottón, hiszen már meg is mutatták a szóban forgó kártyát. 

Hirdetés

GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition néven kell majd keresni az egyedi festéssel ellátott videokártyát, ami bizony nem egy GeForce RTX 2080 Ti SUPER - erre számítottak ugyanis elég sokan. Mondjuk ki, egy GeForce RTX 2080 Ti Founders Editionről van szó, ami egy meglehetősen menő Cyberpunk 2077-es festést kapott, semmi többet. Ennél azonban sokkal elkeserítőbb az, hogy a kártya nem kerül kereskedelmi forgalomba, sőt még a sajtó sem kap belőle tesztpéldányokat. Mindössze 200 darab készül belőle, ezeket nyerhetik meg a szerencsések. Igen, egy nyereményjátékhoz kapcsolódik az egész promóció.

A GeForce TwitterInstagram vagy Facebook oldalára kell ellátogatni, ott pedig a nyereményjátékhoz kapcsolódó bejegyzés alatt kell egy kommentet hagyni az #RTXOn hashtag használatával. Elég cuki megoldást választottak a szervezők, ugyanis a kommentben egy másik gamerről kell valami pozitívat írni, ha pedig kiválasztják a kommentet, akkor mindketten, tehát az író és a benne említett játékos is kapnak egy-egy kártyát. 

Mielőtt azonban még vad kommentelgetésbe kezdtek, sajnos mindenkit le kell lomboznom: hazánk nem szerepel a játékban résztvevő országok között, így nektek nem lesz lehetőségetek versenybe szállni az egyik GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Editionért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)