Hirdetés

Hamar leválthatja az xCloudot hajtó Xbox One S-eket a Microsoft

|

Még el sem startolt az Xbox cloud gaming szolgáltatása, de máris komoly fejlesztést tervez a cég.

Hirdetés

Egyelőre tesztüzemben működik a Project xCloud, ami lehetővé teszi, hogy xboxos játékokat - elég erős nettel - saját konzolunktól távol, akár azt használva, akár a Microsoftnál lévő szervereket terhelve játsszunk mobilról és egyéb eszközökről. Jelenleg Xbox One S-szintű hardverek szolgálják ki a felhasználókat, de úgy tűnik, ez csak 2021-ig marad így. 

Hirdetés

Tom Warren, a The Verge újságírója azt állítja, a Project xCloud szervereinek hardverét már 2021-ben Xbox Series X-esre fejlesztik, ami logikus, hiszen egyrészt idén év végén megjelenik az új konzol, másrészt a fejlettebb, korszerűbb alkatrészek jobb teljesítményt és élményt garantálnak. Azt is hozzátette, hogy az xCloud még idén elrajtol, és az Xbox Game Pass előfizetők ezt is elérhetik majd. Még kérdéses, hogy végül mennyire lesz népszerű a szolgáltatás, illetve mikorra futhat fel, de így, hogy más mellé csomagolják, csak-csak rápróbálnak páran.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)