Hirdetés

Így néz ki belülről az Xbox Series X kontrollere

|

Néhány újdonságot leszámítva, a burkolat alatt sem találunk nagy változásokat az Xbox One irányítójához képest.

Hirdetés

Napról napra közeledünk az új konzolgeneráció megjelenéséhez, és az Xbox Series X-ről már azt is tudjuk, hogy novemberben a boltok polcait díszíti majd. Noha konzol formatervezése merőben eltér a korábbiaktól, a kontroller esetében nem sok változást tapasztalhatunk; egy friss kép alapján ez nem csak a borításra, de a periféria belsejére is igaz.

Hirdetés

A BWW Media Group vezető szerkesztője, Brad Sams most a Twitteren osztotta meg, hogyan is néz ki az új konzol vezérlője, ha lekerül róla a fedlap. A D-pad nyilvánvalóan kicsit máshogy fest az elődhöz képest, és a gombok elrendezése is változott egy hangyányit (például került egy extra középre). A kontroller legnagyobb újítása a ravaszok haptikus visszajelzése, de ezeket a billentyűket nem látjuk közelebbről:

Az igazi különbséget persze akkor tapasztaljuk majd, ha a kezünkbe fogjuk az új hardvert, de erre még hónapokat kell várnunk, hiszen a pletykák szerint talán már november 6-án forgalomba (hivatalosan csak a hónapot erősítették meg). Valószínűleg hamarosan többet is hallunk a megjelenésről, ugyanis iparági források azt állítják, hogy augusztus végére bejelentésekkel készül a Microsoft. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)