Hirdetés

Ingyen Call of Duty: Black Ops Cold War jár az Nvidia új videokártyái mellé

|

Ütős ajándékot zsebelhettek be, ha mostanában vásároltok GeForce RTX 3080-as vagy 3090-es kártyát.

Hirdetés

Jövő hónapban érkezik meg a Call of Duty: Black Ops Cold War, ami már a megjelenése napján egy csomó platformon lesz játszható, többek között az újgenerációs konzolokon is.

Ám ha akad köztetek olyan, aki inkább PC-n pörgetné majd a hidegháborús kalandot, ráadásul mostanában tervezi lecserélni a videokártyáját, annak határozottan a figyelmébe ajánljuk az Nvidia új ajánlatát, amivel gyakorlatilag két legyet üthetünk egy csapásra.

Hirdetés

Rövid ideig ugyanis ajándék Call of Duty: Black Ops Cold War jár azoknak, akik a résztvevő viszonteladóktól megvásárolnak egy GeForce RTX 3080-as vagy 3090-es videokártyát, illetve egy, a két kártya valamelyikével felszerelt PC-t. A különleges akció december 10-ig érvényes, remélhetőleg addigra sikerül felülkerekedni a készlethiányon, mert hiába van itt ez a remek akció, ha egyébként piszok nehéz eladó kártyákat találni.

Közben egyébként fény derült a Black Ops Cold War hivatalos gépigényére is, illetve kaptunk egy külön videót arról, mit tud majd a játék PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)