Hirdetés

Ez a srác 11-szer vágta földöz a Nintendo Switch-ét, hogy neked ne kelljen

|

Vannak, akik mindent megtesznek a tudomány érdekében. Akár a vadiúj konzoljukat is odacsapják néhányszor a betonhoz.

Hirdetés

A leggyűlöltebb, mégis hatalmas népszerűságnek örvendő YouTube csatornák közé tartoznak azok, amelyek különböző kütyüt töréstesztjeivel foglalkoznak. Nyilvánvalóan rengeteg embert bosszant, hogy miközben ők nem tudnak megvenni ez új konzolt vagy telefont, mások csak azért vesznek egyet, hogy lassított felvételen ripityára törjék azt, ugyanakkor ezek a videók nagyon jó szolgálatot tesznek a vásárlók számára.

Az egyik legnagyobb ilyen csatorna a Gizmo Slip, akik különböző kreatív módszerekkel próbálnak ártani a telefonoknak, például jégbe fagyva dobják le őket egy toronyház tetejéről. Bár ez a hétköznapokban viszonylag ritkán fordul elő, az simán megtörténhet, hogy a Nintendo Switch kiesik a kezünkből és a betonon landol. És hogy a Nintendo konzolja hogy reagál ilyenkor? Mutatjuk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)