Hirdetés

Így néznek ki a Nintendo Switch játékok egy 32 éves, fekete-fehér mini kijelzőn

|

A világon senkinek semmi oka nem lehet arra, hogy a Breath of the Wild gyönyörű látványát átültesse egy fekete-fehér, apró CRT képernyőre, azon kívül, hogy az egész nagyon menő.

Hirdetés

Egy YouTube-videós, My Mate VINCE úgy döntött, hogy előkaparja az ezer éves Pocket TV zsebkijelzőjét, és ráköti a Nintendo Switchre. Az összeállítás picit komplikált, de a csodálatos retro látványért megérte  vele szenvedni.

Hirdetés

A dolog úgy működik, hogy Vince rákötötte a konzolt a HDMI csatlakozón keresztül egy VCR-ra, ami sugározza az adást a Pocket TV antennáira. A jel viszonylag gyenge, így a szomszédok nem tudnak beleturkálni, cserébe Vince nem nagyon mehet távol a VCR-tól, különben problémás lesz a vétel. Amikor működik, akkor viszont gyönyörűen megy.

Hogy ennek mi értelme van? Az égvilágon semmi, azon kívül, hogy iszonyatosan király.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)