Hirdetés

10 játék, ami még sosem volt ilyen olcsó Steamen

|

Egy nagy kiadó tart vásárt épp a PC-s tábor kedvenc üzletében, aminek köszönhetően rengeteg remek címet markolhatunk fel padlóba nyomott árakon.

Hirdetés

Az év eleje meglehetősen erős játékokkal indít, de ha még maradt valami a megtakarításaidból, akkor azt majd a Plaion kiadó apránként elszipolyozza majd. A korábban Koch Media néven működött német vállalat (mely egyébiránt az Embracer Group része) olyan címeket pátyolgatott, mint a System Shock remake, a Metro sorozat vagy a Payday 3.

A portfóliójuk méretes és változatos, ami nagyon hír a Steamre látogató vásárlóknak. Most ugyanis a kiadó nagyszabású vásárt tart a virtuális üzletben, aminek részeként rengeteg kiváló játékot markolhatunk fel fillérekért.

Hirdetés

Az érintett címek listája meglepően hosszú, ezért most kiválogattuk nektek a 10 legjobb akciót.

A kiadói vásár aloldalán még találtok pár érdekes ajánlatot, így ha azok között is szétnéznétek, akkor erre tessék.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)