Hirdetés

1000 Heroz leánykérés

|

Ettől garantáltan meglesz mindenkinek a havi romantika dózisa.

Hirdetés

Rengeteg őrült dologra vagyunk képesek, hogy elnyerjük a választott lány szívét, majd az ujjára akaszthassuk szívünk kulcsát - más néven egy legtöbb esetben legatyátlanító árú gyűrűt. Ebben a "sportágban" a játék fanatikusok külön kategóriát képviselnek. Erre újabb érdekes példa bukkant fel Thaiföldön, azon belül is Bangkok városában. A kitervelő egy ottani lakos Peter volt, aki Ying nevű barátnőjének kacsóját szerette volna valamilyen extrém módon megkérni. Itt jött képbe a 2011 nyarán megjelent iPhone játék, a 1000 Heroz. A 2D-s játékban különböző karakterekkel kell átverekednünk magunkat a pályákon, minél rövidebb idő alatt. Minden nap új pálya érkezik a készítőktől, amin 24 órájuk van a játékosoknak elérni a legjobb időt és feltölteni azt a globális eredménytáblára.

 

 

Peter és Ying egyaránt nagy rajongói a RedLynx játékának, bár a fiú elmondása szerint barátnője rendszeresen porig alázza benne. Innen jött a szikra és Peter regisztrált is a RedLynx fórumra, ahol elmondta szándékát és ötletét. Annak ellenére, hogy még új tag volt, egy moderátor gyorsan válaszolt neki és belementek a dologba. Január 12-én szokás szerint újabb pálya érkezett a 1000 Heroz játékosoknak, amit természetesen a szerelmespár is elkezdett koptatni. Mivel a leányzó elég maximalista így elég hosszas lett volna a folyamat, ezért a 6. újraindításánál már türelmetlen fiú megkérte, hogy fejezze már be a pályát.

Miután Ying ezt a pályát is sikeresen teljesítette, egy meglepő kép fogadta. Egy Őt és Peter-t ábrázoló karakter tűnt fel a RedLynx gratulációja felett a következő felirattal: "Hozzám jössz Ying?". A lány könnyeiben fürödve igent mondott, hogy a Happy End se hiányozzon a képletből. A buli az egészben, hogy nem csak Ők ketten, hanem a pályát végigjátszó mind a 8000 játékos tanúja volt a nagy eseménynek. Van köztetek olyan "szőke herceg", aki tervez effajta projektet? Ti milyen módon intéznétek a saját leánykérő akciótokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)