Hirdetés

18-:A PC-sek "diadalmaskodnak" az Xboxosok felett, és a Microsoft tudja ezt

|

Miért nem erőlteti a Microsoft a PC-X360 cross-platformot?

Hirdetés

Rahul Sood, a tuning PC-ket gyártó Voodoo PC alapítójának a szent meggyőződése, hogy a Microsoft szándékosan vetette el az állandó PC-X360 cross-platform lehetőségét.

Sood állítja, hogy a Microsoft berkeiben már sok-sok hónappal ezelőtt felröppent az ötlet, hogy a PC és az Xbox 360 játékoknál meghonosítsák a cross-platform, vagyis a multiban egymás elleni játék lehetőségét. Majd amikor az ötlet eljutott a tesztfázisig, a végeredmény valósággal csapás volt a konzolosokra nézve. Ennek oka szerinte, hogy a kontroller nem képes felvenni a versenyt az egér+billenytűzet kombó pontosságával és gyorsaságával, így a konzolosokat minden alkalommal rommá verték. ÉS ha ez a való életven a széles Xboxos tömegekkel is megtörténne, az nem lenne túl szerencsés. Ezért nincs cross-platfrom a PC és az Xbox360 között Sood szerint.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)