Hirdetés

18 percnyi Hitman: Absolution móka

|

Az új gameplay a Contracts mód szépségeit és rejtelmeit mutatja be.

Hirdetés

A Hitman: Absolution megjelenése még egy kicsit odébb van, de addig sem maradunk 47-es ügynök nélkül: a szeptemberi GameStar-ban remek előzetest találtok a játékról Chavalier kollégától, valamint megérkezett ez az új videó is, 18 percnyi játékmenettel (a korábbi, 17 perces változat már megvolt, ugye?).

A mostani gameplay a "Contracts" többjátékos módot mutatja be, amiről már az idei Gamescom óta tudunk, most viszont az eddigieknél részletesebben ismerhetjük meg a funkciókat (pl. egy Contract készítését) Tore Blystad játékrendező és Travis Barbour közösségért felelős csapattag tolmácsolásában. Kellemes szórakozást!

A Hitman: Absolution várhatóan november 20-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, addig pedig még bőven van idő előrendelni Steam-en a kicsikét, hiszen 10%-os kedvezményben részesülhetünk. Készítsétek a borotvát és a tetováló gépet: nemsokára újra a kopaszság és a vonalkód tetkó lesz a menő!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)