Hirdetés

20-30 millió dollárt bukott a 3D Realms volt vezetője

|

George Broussard 12 éve és kb. 30 millió dollárja bánja a Duke Nukem Forever kalamajkát

Hirdetés

Randy Pitchford a Gearbox elnöke a sajtónak adott nyilatkozatában állítja, hogy barátja és a néhai 3D Realms feje George Broussard legalább 20-30 millió dollárt bukott el saját vagyonából a Duke Nukem Forever projekt megfeneklése miatt.

Pitchford így emlékszik vissza 2009 rettenetes májusára: „Beszéltem George-dzsal, aki így szólt: „Randy, ez életem legszörnyűbb napja." De a hangján is lehetett hallani, hogy itt többről van szó. 12 év volt ez az életéből. Képzeljétek el, hogy mit értetek el 12 év alatt. A Gearbox például 5 játékot készített ezalatt. George Broussard nem egy szegény ember, de azért 20-30 millió dollárra becsülöm a Duke Nunkem Forever után ért veszteségét. Nem érdekel, hogy ki vagy; ez pokoli mennyiségű pénz. Már-már őrülten ragaszkodott Duke-hoz, és akkor hirtelen Duke meghalt." -mondta. „Ekkor eldöntötte, hogy inkább elégeti az egészet, minthogy félkész állapotban jelenjen meg a játék."-fejezte be. Szerencsére nem így történt, mert a megmentőként érkező Gearbox felkarolta a projektet, és azóta máris több bizonyítékot láttunk a játékról, mint az elmúlt 12 évben összesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)