Hirdetés

20 éves lesz a Nevermind - négy új Nirvana szám a Rock Bandhez

|

A legendás Nevermind album megjelenése alkalmából négy Nirvana szám kerül a Rock Band kínálatába.

Hirdetés

1991. szeptember 24-én jelent meg a Nirvana zenekar Nevermind című albuma, melynek örömére a Harmonix is készül egy kis ünnepléssel.

Mivel már a teljes Nevermind album elérhető a Rock Band 3-hoz, három olyan számot kapunk, melyek az 1993-as In Utero albumról származnak, ezek pedig a Rape Me, az All Apologies és a Heart-Shaped Box. A negyedik szám a 2002-ben kiadott You Know You're Right, melyet ugyan 1994-ben rögzítettek, sokáig nem került nyilvánosságra. A Celebrating Nirvana Pack mellett 10, korábban a Rock Bandhez kiadott számot bővíthetünk 0.99 dollárért a Pro Guitar/Bass móddal, amelyek a következők:

- "Smells Like Teen Spirit"
- "Breed"
- "Polly"
- "Territorial Pissings"
- "Lounge Act"
- "Stay Away"
- "On a Plain"
- "Something in the Way"
- "Lithium (live)"
- "Come As You Are (live)"

Említett módot a Heart-Shaped Boxhoz lehet még megvásárolni úgyszintén 0.99 dollárért. A csomag Xbox 360-ra és Wii-re szeptember 20-án, míg PlayStation 3-ra szeptember 21-én jelenik majd meg, összesen 6.99 dollárért. A számok egyenként 1.99-be kerülnek Xbox 360-on és PlayStation 3-on, Wii-re pedig 2 dollárt kérnek el érte.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)