Hirdetés

2008-as Xbox Live statisztikák: Halo 3 győzelem

|

Major Nelson közzétette az Xbox Live rendszeren legtöbbet nyüstölt játékok húszas listáját. Győzedelmeskedett a Halo 3.

Hirdetés

Hatalmas várakozás övezte a Mirror's Edge és Too Human hivatalos megjelenését, ennek fényében korábban kiadott tesztelhető verzióik légypapír módjára vonzották a Live felhasználókat. Miután mindkét játék végleges verziója felkerült az üzletek polcaira radikálisan visszaesett népszerűségük és a társaságukban eltöltött kellemes Live órák száma. Larry Hryb, akit a legtöbben Major Nelson-ként ismernek, közzétette azon játékok listáját, melyek előtt Live felhasználóik a legtöbb időt töltötték 2008-ban. A hatalmas marketingkampánnyal felvezetett játékok demóverziói dicséretes helyen végeztek, azonban később megjelent teljes értékű társaik a legjobb húsz alkotás közé sem fértek be. Ennek tipikus példája az előbb említett Mirror's Edge, melynek demója meglepetésre a tizenkettedik helyen végzett, de végleges verziója lemaradt a lajstromról. Hasonló helyzetben található a Star Wars: The Force Unleashed is, egyes vélemények szerint az online játéklehetőség nélkülözése miatt csúszott le a listáról. A huszadik helyre beesett Too Human demó ismét a felpuffasztott népizgatást jelöli, hol marad a dobozos verzió? Major Nelson listájából két fontos dolgot tudhattunk meg: szükségesek a tesztverziók, valamint nem született meglepetés a dobogós helyeken.

halo3.jpg
 

1. Halo 3
2. Call of Duty 4
3. GTA IV
4. Gears of War 2
5. Gears of War
6. CoD: World at War
7. Guitar Hero III
8. Battlefield: Bad Company Demo
9. Star Wars: The Force Unleashed Demo
10. Rock Band
11. Fable II
12. Mirror's Edge Demo
13. Madden NFL 09
14. BF: Bad Company
15. Rainbow Six Vegas 2
16. UNO
17. Castle Crashers
18. COD: World at War Multiplayer Beta
19. Forza Motorsport 2
20. Too Human - Demo 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)