Hirdetés

2009 legtöbb példányban eladott PC-s játékai - Németországban.

|

Sokszor azt mondják, a magyar videó-játék piachoz a német piac áll a legközelebb...

Hirdetés

Nézzük csak meg 2009-ben mely PC-s játékokból adták el a legtöbbet Németországban.

Nem meglepő módon az első helyen a The Sims 3 végzett, mintegy 450000 ezer, azaz majdnem félmillió eladott példánnyal. Második helyre az Anno 1404 futott be (ismét csak teljesen megérdemelten), míg harmadik a Call of Duty: Modern Warfare 2 lett - ez utóbbiak 200000-et meghaladó példányszámmal. a további sorrend:

4. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
5. World of Warcraft
6. Counter-Strike: Source
7. Risen
8. Empire: Total War
9. Fußball Manager 2010
10. Landwirtschaftssimulator 2009

Ezeket a játékokat az Aion, GTA IV, WoW: the Burning Crusade, Rollercoaster Tycoon 3: Deluxe Edition, Die Sims 3 Reiseabenteuer, Dragon Age: Origins, FIFA 10, Need for Speed Shift és a World of Warcraft Battlechest követte, amelyekből mind 50 ezernél többet adtak el.

A 10-es lista utolsó kettő helyezettje közül a focimenedzsert mi FIFA Manager 2010, míg a 10. helyezettet Farming Simulator 2009 néven ismerjük. A 4-6 hely közöttiek túllépték a 200 ezres eladást, a többiek a 100 ezrest haladták meg - sajnos egészen pontos adatok nem állnak rendelkezésünkre, csak a helyezéseket és a nagyságrendeket tudjuk megadni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)