Hirdetés

2009 Top 10 - GSTV videók

|

Gamer videómegosztó oldalunk sem porosodott az óévben. Következzenek 2009 legnézettebb GSTV videói!

Hirdetés

Mint bizonyára észrevettétek, nem múlik el nap úgy, hogy ne érkezzen valamilyen játékról új trailer, játékmenet videó, vagy bármilyen mozgókép, amit Nektek is érdemes megmutatni. A 2010-ben második életévét is betöltő (hogy rohan az idő...) tv.gamestar.hu emiatt állandó alkotóeleme napi hírcunaminknak, és ezért büszkék is vagyunk rá nagyon. Meg persze azért is, mert nem sokan mondhatják el magukról, hogy nekik van ilyen.


Gondoltuk, hogy év végi számadásunkban a több ezer feltöltött videó közül most újra megmutatjuk azt a tízet, akikre a legtöbben voltak kíváncsiak. Korábbi toplistáink mellé következzenek hát a tv.gamestar.hu 2009-es Top 10 videói!


10. Duke Nukem Forever pre-alpha gameplay
Szegény Duke-nak nem hozott túl sok jót ez a 2009-es év. Haláltusájának 10196 nézőt generáló videója például az óév tízedik legnépszerűbb videója. Akár bánkódhatnánk is miatta, De Nem Fogunk.

 

9. Escape From City 17 - Első rész
Néhány Half-Life 2 fanatikus összeállt, és egy olyan rajongói filmet dobtak össze, ami tanagyag lehetne a hazai gyártású Szuperbojz, Álom.net, és a hasonlóan színvonalas filmek készítÅ‘inek.10738 nézÅ‘vel 2009-ben a kilencedik.

 

8. Crysis 2 E3 Debut trailer
Semmit nem tudtunk meg belőle, de a Crysis 2 debütáló trailere az egyik legkapósabb videó volt 2009-ben. A Krízis második felvonásának E3-mas szösszenete 10779 nézővel büszkélkedhet.

 

7. Terminator Salvation harmadik trailer HD
Egyik jó szokásunknak számít, hogy előszeretettel töltjük fel az arra méltó filmek trailereit a tv.gamestar.hu-ra, illetve hogy mindezt akár HD minőségben is. Bár a negyedik Terminátorban Arnie csak CGI formájában tűnt fel, mégis akkora érdeklődés övezte, hogy HD minőségben feltöltött trailerét 11114-en tekintették meg.

 

6. Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes
Maga a játék nem lett annyira jó, mint ahogyan azt a neve sejtetné. Az animációs film (mondjuk ez sem) alapján készült Star Wars: The Clone Wars trailere minden esetre 11141 nézővel 2009-ben a hatodik.

 

5. Star Wars: The Old Republic OMFG render trailer
Na igen, tőle viszont mindenki eldobta a haját. A BioWare az MMO-piac meghódítására készül a Star Wars: The Old Republic-kal, aminek első mozzanata egy olyan render trailer volt, ami önmagában kenterbe verte a Lucas apánk által készített, előbb említett animációs egész estést. 11159 megtekintéssel ötödik, de végezhetett volna feljebb is.

 

4. Dead Rising exkluzív teaser
Január 5-én került feltöltésre, így volt ideje növelni nézőszámát. A zenélő és tomboló zombik látványa, na meg a nagy gonddal kiválasztott kezdőkép megtették a hatásukat. 2009-ben 11222 nézővel a negyedik.

 

3. Need for Speed: Shift - Exkluzív E3 trailer
A szimulátori vizekre evezett Need for Speed sorozat mint minden évben, idén is egy új taggal gyarapodott. A váltás egyértelműen jót tett neki, ami meg is látszik E3-mas trailerének nézettségén. 11784 megtekintéssel bronzérmes.

 

2. CryENGINE 3 - X360 vs PS3 trailer
Ha már volt Crysis 2, akkot nézzük meg, hogy mi hajtja. Az immáron konzolfronton is támadó Crytek új motorjának összehasonlítása érdekes és látványos. Ezért is szerették sokan. 12290 néző, ezüst.

 

1. Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition trailer
„Három a magyar igazság." A listánkon ennyi Star Wars témájú videó szerepel, amely közül egy az elsÅ‘ helyet is megszerezte magának. 2009-es videódömpingünk abszolút nyertese a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition trailer, 15376 elégedett nézÅ‘vel.

 

Ennyi volt hát 2009 Top 10 GSTV összeállításunk, reméljük tetszett! Egy év múlva azt is megnézzük, hogy végül melyek lettek az újév legsikeresebb videói itt a tv.gamestar.hu-n. Addig viszont még sok-sok órányi mozizás vár ránk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)