Hirdetés

2010 FIFA World Cup South Africa - demo és soundtrack lista

|

Az EA Sports ma két fontos dolgot is bejelentett rövidesen érkező játékukkal kapcsolatban

Hirdetés

Csavard fel a hangerőt, ereszd ki a hangod, és ünnepelj velünk! Az Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) ma nyilvánosságra hozta az EA SPORTS™ 2010 FIFA World Cup South Africa™ című játékának zenei anyagában közreműködő előadók listáját. A 20 országból származó 28 előadó együttműködéséből káprázatosan színes, nemzetközi hanganyag született, amely az első Afrikában megrendezett labdarúgó-világbajnokság kulturális sokszínűsége előtt tiszteleg.
 
Az EA SPORTS™ 2010 FIFA World Cup South Africa™ 28 dalból álló ritmikus, törzsi hangulatú zenei kavalkáddal idézi meg Afrika dallamvilágának hangjait és hagyományait. Ez a színes, különleges válogatás a futball, a videojátékok és a zene szerelmesei számára egyet jelent majd a 2010-es labdarúgó-világbajnoksággal. A hanganyag kiemelt dala K’NAAN szomáliai születésű költő, zenész és rapper „Wavin’ Flag Coca-Cola Celebration Mix” című alkotása.


 
2010. április 8-án, azaz holnap elérhetővé válik a 2010 FIFA World Cup South Africa teljes próbaverziója: PlayStation®3 rendszerre a PLAYSTATION Store szolgáltatáson, Xbox 360®-ra  pedig az Xbox LIVE piactéren keresztül tölthető majd le. Játssz Spanyolország vagy Franciaország nemzeti tizenegyével, és merülj el a páratlanul élethű játékélményben, amely átélhetővé teszi a valódi bajnokság izgalmát és intenzitását! Az újonc játékosok kipróbálhatják a forradalmian új kétgombos vezérlést, amely lehetővé teszi, hogy egy rendkívül egyszerűen kezelhető irányítási sémát használva passzoljanak, lőjenek kapura és mérkőzhessenek meg ellenfeleikkel a 2010-es FIFA labdarúgó-világbajnokság első helyéért. A mérkőzések lejátszása mellett a futball és a videojátékok szerelmesei feltölthetik a visszajátszásaikat a demóból az EA Football World adatbázisába, hogy a többi rajongó is megcsodálhassa a pályán végrehajtott bravúrjaikat.
 
„A 2010 FIFA World Cup South Africa mérföldkőnek számít a világzene és az afrikai zenei hagyományok fejlődésében” – jelentette ki Steve Schnur, az Electronic Arts Globális zenei és marketing részlegének ügyvezető igazgatója. „Olyan legendás afrikai előadókat nyertünk meg az ügynek, mint Babatunde Olatunji nigériai dobos/aktivista; Szenegál csillaga, Baaba Maal és „a ghánai Bob Marley”, Rocky Dawuni, nem beszélve az olyan világsztárokról, mint Sergio Mendes és Nas & Damian Marley. Az igazi büszkeségünk azonban K’NAAN, a független szomáliai előadó, akit 2004-ben fedeztünk fel, és akinek a zenéje immár 5 különböző EA SPORTS videojáték hanganyagában hallható.”
 
Ha szeretnél belehallgatni az EA SPORTS egyedülálló zenei válogatásába, részletes információt kapni a közreműködő zenekarokról, vagy megismerkedni a 2010 FIFA World Cup videojáték újdonságaival, látogass el a http://fifa-world-cup.easports.com címre!

Íme, a tracklist:

Baaba Maal International (Szenegá)l
Babatunde Olatunji Kiyakiya (Nigéria)
Basement Jaxx feat. Santigold Saga (Egyesült Királyság)
Buraka Som Sistema Restless (Portugália)
Buscemi feat. Lady Cath Dipso Calypso (Belgium)
Fedde Le Grand feat. The Stereo MCsWild & Raw (Hollandia)Brirain’s Florence + The Machine Drumming Song (Egyesült Királyság)
Fool's Gold The World Is All There Is (USA)
Future Sound Of London Papua New Guinea (Egyesült Királyság)Of Instrumentals Oh Yeah (Dél-afrikai Köztársaság)
John Forté Your Side (USA)
Jonathan Boulet Ones Who Fly Twos Who Die (Ausztrália)
Kid British Winner (Egyesült Királyság)
K'NAAN Wavin' Flag - Coca-Cola Celebration Mix (Szomália)
Last Rhythm Last Rhythm (Olaszország)
Latin Bitman The Instrumento (Chile)
Marisa Monte Não É Proibido (Brazília)
Michael Franti & Spearhead feat.
Cherine Anderson
Say Hey (I Love You) (USA)
MIDIval PunditZ Atomizer (Pathaan's Dhol Mix) (India)
Miike Snow In Search Of (Svédország)
Nas & Damian "Jr. Gong" Marley Strong Will Continue (USA/Jamaika)
Rocky Dawuni Africa Soccer Fever (Ghána)
Rox Rocksteady (Egyesült Királyság)
Sérgio Mendes Emoriô (Brazília)
Sia Bring Night (Ausztrália)
The Kenneth Bager Experience feat.
the Hellerup Cool School Choir
Fragment Eight "The Sound Of Swing" (Dánia)
The Very Best feat. Ezra Koenig Warm Heart Of Africa (So Shifty Remix) (Malawi/Franciaország/Svédország)
White Rabbits Percussion Gun (USA)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)