Hirdetés

2010 kérdései: első rész - Nyer a DirectX 11 vagy kitart a DirectX 9?

|

Elindult az új év, és mivel szilveszterkor mindenki bulizott, fogadalmakat tett és találgatott, így ez utóbbit mi is megtesszük.

Hirdetés

A mai nap folyamán több kérdést is felteszünk majd, amely kérdésekben a véleményetekre vagyunk kíváncsiak, s amely kérdések témái erősen befolyásolhatják 2010 videójáték piacát.

Első kérdésünk roppant egyszerű - annak idején, amikor a Vista megjelent sok fejlesztő és kiadó hitte, hogy majd a DirectX 10 kiszorítja a piacról a DirectX 9-et, ahogy a 9-es változat tette a DirectX 7-el. Azonban a DirectX10 főleg a Vista sikertelensége miatt nem tudott "áttörni". Vajon 2010 a DirectX 11, a DirectX 11-es játékok éve lesz, vagy még a DirectX 9 tartani fogja erős pozícióit?

Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)