Hirdetés

Robbanásokkal és harccal búcsúztatjuk az évet

|

Mindenki igyekszik december első két hetében kiadni az őszi szezon végére csúszott játékait, hogy karácsonyra minden a fa alatt vagy a digitális áruházakban lehessen. Lesznek itt még érdekességek.

Hirdetés

Earth Defense Force 5 - december 11. - PlayStation 4

Az Earth Defense Force 5-ben hatalmas rovarokat, bogarakat és más élőlényeket, humanoid ellenfeleket pusztíthatunk el 100 küldetés keretében, kooperatív módban akár három játékossal együtt. Látványos móka, adjunk neki egy esélyt.

Hirdetés

Kingdom Two Crowns - december 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Kingdom sorozat következő részének vadonatúj kampányában addig építgethetjük és menedzselhetjük a királyságunkat, amíg csak tudjuk. Akár egy haverunk is besegíthet a kooperatív módnak köszönhetően. 

Desert Child - december 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Desert Child egy retro hangulatú szerepjáték, melyben egy fiatal, tehetséges versenyzővel teljesíthetünk feladatokat, hogy elég pénzt gyűjtsünk az univerzum legnagyobb versenyén való részvételre. Pizzát szállítunk, fegyveralkatrészeket gyűjtünk, versenyzünk és érdekes városokat fedezünk fel.

Double Switch: 25th Anniversary Edition - december 11. - PC, PlayStation 4

A Night Trap után egy újabb élőszereplős játék újrakiadására kerül sor annak 25. évfordulója alkalmából. A feladat megismerni, csapdába ejteni, és ezzel megvédeni az Edward Arms épület lakóit..

Insurgency: Sandstorm - december 12. - PC

A nagy sikerű Insurgency folytatásában közel-keleti harcterekre utazunk, hogy komolyan taktikázva, minden egyes hangra odafigyelve nyerjük meg a többjátékos meccseket csapatunkkal.

Lucius 3 - december 13. - PC

A horrorjátéksorozat utolsó részében visszatérünk Winter Hillbe, ahol ismét a Sátán gyermekét irányítva kalandozhatunk. Sejthetitek, hogy nem pónisimogatás lesz a vége.

Borderlands 2 VR - december 14. - PlayStation 4

A Borderlands 2 komolyan pályázik arra, hogy a legtöbb platformon elérhető játék címét megszerezze, igazából már csak Switchről hiányzik. A Gearbox a VR változatot a platform lehetőségeihez igazítva alkotta meg, és ugyan kihagyta a kooperatív játék lehetőségét, cserébe például le lehet lassítani az időt, illetve belső nézetből lehet vezetni a járműveket. Idővel PC-re is megjelenik, legalább 5 hónapot kell rá várni.

Nippon Marathon - december 17. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A csodálatos japán vetélkedők hangulatát idézi a Nippon Marathon, melyben akár négy játékos versenyezhet akadálypályákon rohangálva. Ínyencek egyedül is nekivághatnak. Korai hozzáféréssel már február óta játszható, a steames értékelésekben szinte csak dicsérik.

Warhammer: Vermintide 2 -  december 18. - PlayStation 4

A Fatshark Left 4 Deadet idéző kooperatív játéka végre PlayStation 4-re is megjelenik, úgyhogy újabb platformon mehet a patkányirtás és a Káosz seregeinek megritkítása.

2019. januári játékmegjelenések

New Super Mario Bros. U Deluxe - január 11 . - Switch

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey - január 11. - 3DS

Onimusha: Warlords HD - január 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Ace Combat 7: Skies Unknown - január 18. - PlayStation 4, Xbox One

Resident Evil 2 - január 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Kingdom Hearts III - január 29. - PlayStation 4, Xbox One

Battlefleet Gohtic: Armada 2 - január - PC

Tropico 6 - január - PC

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)