Hirdetés

Nem február lesz az év legizgalmasabb hónapja, pedig sok játék jön

|

A tavaszi szezon legnagyobb játékaira még várnunk kell kicsit, de könnyen lehet, hogy mindenki talál majd valami magának valót a kínálatban.

Hirdetés

Hunt: Showdown - február 18. - PlayStation 4

A Crytek PvPvE játéka végre PS4-re is megérkezik, így újabb konzolon vadászhatjuk le célpontjainkat, valamint a többi játékost, akik hasonló céllal szállnak be a küzdelembe. A Hunt: Showdown a játékmenetével és a hangulatával is be tud szippantani; ha van egy olyan pajtásotok, aki nem teljesen ügyetlen, vágjatok bele bátran!

Drone Champions League - The Game - február 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A THQ Nordic adja ki a hivatalos drónversenyliga játékadaptációját, melyet annak szervezőivel szoros együttműködésben alkotnak meg, elsősorban azzal a céllal, hogy akik komolyan gondolják a versenyzést, komoly költségek nélkül tudjanak gyakorolni. A világ legbonyolultabb pályáin cirkálhatunk, és beállíthatjuk, hogy árkádos vagy szimulátoros élményt szeretnénk-e. Az igazi hardcore arcok PC-n dróntávirányítót is csatlakoztathatnak a lehető legautentikusabb élmény érdekében, viszont VR-mód nem lesz, mert a fejlesztők úgy látták, az heveny rosszullétet okozna.

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle - február 18. - PlayStation 4, Xbox One

A SEGA PC után PS4-re és Xbox One-ra is átülteti két kultjátékát. A Bayonetta egy hack 'n' slash, főszerepben egy bájos boszorkánnyal, a Vanquish pedig egy pörgős shooter, ami a bullet hellektől is kölcsönöz. PS4 Pro-n és One X-en 4K felbontás mellett 60 fps-sel játszhatjuk mindkettőt.

The Suicide of Rachel Foster - február 19. - PC

A Daedalic szállítja a következő, izgalmasnak tűnő felfedezős kalandjátékot. 1993-ban járunk, amikor egy fiatal lány évek elteltével visszatér a családi szállóba azzal a céllal, hogy teljesítse anyja utolsó kívánságát, azonban az időjárás miatt ott ragad, és egy ügynök segítségével jár egy rejtély nyomába.

Devil May Cry 3: Special Edition - február 20. - Switch

Volt már egy felújított kiadás a DMC3-ból, azonban a switches változat még annál is jobb lehet. továbbfejlesztett fegyverváltási rendszerre, és új módra is számíthatunk, valamint lesz még egy extra, amit csak február 13-án fognak leleplezni.

Conglomerate 451 - február 20. - PC

Ha már a Cyberpunk 2077 ilyen sokat késik, a RuneHeads retro hangulatú, roguelite elemeket használó, belső nézetes cyberpunk dungeon crawlerével addig is átszellemülhetünk. Egy ideje elérhető már korai hozzáféréssel, de hamarosan eljön a teljes változat megjelenésének ideje.

Brief Battles - február 21. - Switch

Hiába tűnik mókás verekedős játéknak a Brief Battles, és hiába vonultat fel rengeteg, más játékokból ismert karaktert, PC-n nem lett kimondottan sikeres. A Switch-változat talán most jobban teljesíthet.

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection - február 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Februárban egy újabb Mega Man gyűjtemény jelenik meg, mely hat játékot tartalmaz: a Mega Man Zero 1,2, 3, 4, valamint a Mega Man ZX és a ZX Advent található benne. Nosztalgiázni vágyóknak ajánlott.

Two Point Hospital - február 25. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Fantasztikus lett a Two Point Studios a Theme Hospitalt idéző, vicces kórházépítős játéka, és örülünk, hogy hamarosan a konzolosok is kipróbálhatják. A megjelenés napjától kezdve benne lesz a One-os Xbox Game Passban.

Kingdom Hearts III Re:Mind - február 25. - Xbox One

Egy hónappal a PS4-es változat után Xbox One-ra is befut a Kingdom Hearts III DLC-je, viszont a korábbi kritikák és felhasználói értékelések láttán jobb óvatosan közelíteni felé, csak az igazán elvetemült rajongóknak ajánlott.

Hearts of Iron 4: La Resistance - február 25. - PC

A Hearts of Iron 4 kiegészítőjében veszélyes területre küldhetünk ügynököket, hogy titkokat szerezzünk.

Samurai Shodown - február 25. - Switch

Az SNK 2019-es verekedős játéka rebootolta a sorozatot, és nem is lett rossz. Aki Switchen játszana vele, annak a hónap végétől megadatik ez a lehetőség.

One-Punch Man: A Hero Nobody Knows - február 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Bandai Namco nem vár sokat, a Dragon Ball Z: Kakarot után egy hónappal már szállítja is a következő anime/manga-alapú játékot. A One-Punch Man univerzum három karakterét vihetjük harcba egyszerre ebben a 3D-s verekedős játékban, de Saitamát csak a harcok második felében hívhatjuk be.

Metro: Redux - február 28. - Switch

Bár a Metro Exodushoz kevés a Switch hardvere, a sorozat korábbi két részének felújított változatai gond nélkül futnak a Nintendo hibridjén, így február végétől bárhova magunkkal vihetjük a Metro 2033-at és a Last Lightot.

2020. márciusi játékmegjelenések

Granblue Fantasy: Versus - március 3. - PlayStation 4
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team - március 6. - Switch
The Outer Worlds - március 6. - Switch
Ori and the Will of the Wisps - március 11. - PC, Xbox One
Nioh 2 - március 13. - PlayStation 4
MLB The Show 20 - március 17. - PlayStation 4
Panzer Corps 2 - március 19. - PC
Animal Crossing: New Horizons - március 20. - Switch
Doom Eternal - március 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Doom 64 - március 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III - március 23. - PC
Half-Life: Alyx - március 23. - PC VR
Bleeding Edge - március 24. - PC, Xbox One
Gigantosaurus: The Game - március 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
One Piece: Pirate Warriors 4 - március 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Neversong - március 30. - PC, Xbox One, Switch
RBI Baseball 20 - március 30. - PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Android
Persona 5: Royal - március 31. - PlayStation 4

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)