Hirdetés

2024-re és 2025-re is bejelentettek új Pokémon-játékokat - itt vannak a részletek

|

A The Pokémon Company megtartotta az év első Pokémon Presents showját, ahol sor került egy-két érdekesebb bejelentésre is.

Hirdetés

A többi konzolgyártóhoz hasonlóan Nintendo is meg szokta tartani a maga digitális műsorait, hogy beszámoljon az újdonságairól és megejtsen bejelentéseket, de persze közel sem akkora volumenű bejelentkezésekre kell gondolni, mint a PlayStation vagy az Xbox eseményei. A Nintendo Direct a vállalat saját, dedikált showja (egy ilyenen mutatták be a Grounded switches verzióját), de van egy hozzá érintőlegesen kapcsoló, rendszeresen visszatérő másik előadás is a The Pokémon Company szervezésében, amire a Nintendo-tábornak érdemes kiemelt figyelmet fordítania. 

Ez a Pokémon Presents, amely idén ma jelentkezett először: közel 13 percben meséltek nekünk a Pokémon franchise híreiről, amelybe belefért két kisebb bejelentés is. 

Hirdetés

Aki szeretné, az visszanézheti az egész műsort a cikk végén, de röviden összefoglaltuk nektek: 

  • A Pokémon Red & Green évfordulójának apropójából a Pokémon Scarlet & Violet játékosok részt vehetnek egy tera raidben, amelynek keretében elkaphatják a három Gen 1-es kezdőlény egyikének végső formáját. Az esemény holnap kezdődik a Mighty Venusaur eseménnyel és március 5-én ér véget. A következő március 6-án rajtol el, a játékosok egy hatalmas Blastoise-t kaphatnak el, egészen március 12-ig. Március 13-án aztán már egy Mighty Charizardot lehet befogni, de sietni kell, mert csak március 17-ig lesz rá lehetőség. 
  • A Pokémon Go és a Pokémon Horizons: The Series című animációs sorozat crossovere március 5-én indul: a játékba megérkezik Charcadet, Armarouge és Ceruledge, akik mind a Pladea régióból származó pokémonok. Emellett a Cap's Hatet viselő Pikachu lesz az új jelmezes lény, amely az esemény során jelenik meg. 
  • Aki szereti a Pokémon Tranining Card Game-et, annak jó hír, hogy a mobilján is szórakozhat majd bele: jön a Pokémon Tranining Card Game Pocket, amelyben okostelefonunkon gyűjtögethetjük a virtuális lapokat és harcolhatunk a barátainkkal. Valamikor idén érkezik meg Androidra és iOS-re.
  • Végül bejelentették, hogy 2025-ben új Pokémon Legends-játék jelenik meg Nintendo Switchre. A Pokémon Legends: Z-A teljes egészében Lumiose Cityben fog játszódni, a Kalos régió egyik legnagyobb városában, ahol egy városfejlesztési terv van folyamatban annak érdekében, hogy olyan hellyé alakítsák, amelyben emberek és pokémonok együtt élhetnek. 
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)