Hirdetés

300 forintért játszhatsz a Forza Horizon 5-tel, az Age of Empires 4-gyel és még sok száz játékkal

|

Váratlanul visszatért a videojátékok világának legkedvezőbb ajánlata.

Hirdetés

Idén márciusban jelentette be a Microsoft, hogy megszünteti azt az új előfizetőknek fenntartott lehetőséget, mely alapján az első hónap mindössze 300 forintba került függetlenül attól, hogy az Xbox Game Passt, a PC Game Passt, vagy az előbbi kettőt az Xbox Live Golddal, az EA Play-jel és az Xbox Cloud Gaming szolgáltatással egy csomagban kínáló Xbox Game Pass Ultimate-et választottuk. Ezzel lényegében leáldozott az olcsó Game Pass korának, de továbbra is jó ajánlatnak számított, amikor épp olyan címek kerültek be a katalógusba, amelyeket egyébként nagyon vártunk, vagy esetleg kíváncsiak voltunk rájuk, de nem annyira, hogy kipróbálás nélkül megvásároljuk őket.

Július 6-ától aztán megemelkedek az előfizetési díjak is, az Ultimate csomag ára 4190-ről 4790 forintra, a sima Xbox Game Passért havonta kicsengetendő összeg pedig 3000-ről 3190 forintra. Egyedül a PC Game Pass ára maradt változatlan.

Hirdetés

Most pedig, alighanem az áremeléssel összefüggésben, visszatért a korábban kivezetett, mindössze 300 forintos kedvezményes ajánlat is, amely további lendületet adhat a szolgáltatást igénybe vevő felhasználói bázis növekedésének, méghozzá alig két hónappal a Microsoft legfontosabb idei Game Pass-premierje, a Starfield megjelenése előtt.

A lehetőséggel változatlanul az új előfizetők élhetnek, ám ezúttal csak akkor, ha a PC Game Pass vagy az Xbox Game Pass Ultimate mellett horgonyoznak le, valamiért a sztenderd xboxos csomagot most kihagyták a buliból. Persze amint letelik az első hónap, onnantól az adott konstrukció rendszer havidíját kell fizetni, de ennyi idő alatt elég sok játékot végig lehet tolni, pláne a nyári szünetben.

Érdemes továbbá azzal is tisztában lenni, hogy a Microsoft változtatott az átváltási arányokon, míg korábban egy havi Goldért ugyanannyi időre szóló Ultimate-et lehetett kapni, most már csak két hónap jár három hónapért cserébe, azaz a régebbi 1:1-es arány helyébe kevésbé nagyvonalú 3:2 átváltási arány lép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)